Här händer det inte så mycket...

Tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite :) Här händer det inte så mycket just nu...
Efter att både hundar och jag varit magsjuka så har jag jobbat och sakteliga försökt äta upp mig igen. Känner mig nästan konstant hungrig nu för tiden...

Just nu på jobbet så packar jag upp 2012 års ABU sortiment och lägger in det i butikens datasystem :)) Lite enformigt men ändå superkul då jag får hålla på med fiskegrejor hela dagarna :) Det är ju bara det att man hittar nya fiskegrejor hela tiden som man vill ha!

Jag hann bara skotta av hundgårdstaken och carportstaket innan vinterns första stora töväder kom :( Typiskt...NU har det hunnit bli hårt, isigt och tungt på de andra uthustaken. Det ser ut som om taken klarar tyngden men det kommer väl mera såsmåningom...

Nu längtar jag till att vara ledig någon dag/några dagar så jag kan hinna ut och fiska lite!! Är ledig nu på lördag och sedan torsdag nästa vecka och då vill jag ha bra uteväder. Förhoppningsvis fotografera lite då oxå.

Här kommer två bilder på mig från barndomsåren...

Ha det så länge...Återkommer snart och då förhoppningsvis med nytagna fiskebilder ;)

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vill gärna komma i kontakt med dig angående en bild på "ögon som glimmar i mörker", några hjortar som tittar mot kameran i mörker.

2013-06-27 @ 11:16:45
URL: http://vargbackennipan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0