God Jul!

Förra veckan avslutades med snöoväder så det har varit en hel del snöskottning här...Kul att vi äntligen fått lite mer snö:) Det kändes ju lite trist att det var mer snö i södra Sverige än här. Nu börjar det dock rätta till sig :)

Min bror, Lars, kom hit i söndags med mina nödvändiga hushållstillbehör, snöslungan, skotern och isfiskeekolodet. Skönt nu är man beredd:) Jag har en snäll bror jag, en bror som transporterar mina grejor 50 mil enkel resa :) Bättre julklapp kunde jag inte ha fått!  Hundarna tyckte också att det var skoj att ha Lars här, det fanns ju en till tvåbenting att umgås med. Speciellt Varga blev förtjust i Lars.
Lars har nu idag återvänt hem för att fira jul med pappa och sin norbottenspets Tikka.

Vi vill nu passa på att önska er alla en riktigt fridefull jul! Må så gott :)


2:a advent och uppdatering

I veckan som gick fick vi upp lite julbelysning utomhus :) Stina bytte bilbatteri i Toyotan, satte upp julgardiner på övervåningen mm. Stina var också in på verkstan' med min bil och det slutade för den här gången på 2200 riksdaler. Bilar = utgifter, suck, suck :( De bytte ut en laddtrycksmagnetventil och åtgärdade mitt relä till hellyset.
Igår var vi in till Luleå en snabbsväng och handlade julklappar! Blev så gott som klara med alla klappar, skönt :) Jag var också in på elgigantens nyupstartade Megastore på Storheden och passade på att köpa en ny mobil :) Gjorde en bra deal där :) Vi passade oxå på att hälsa på en av Stinas kompisar ute i Ale och där blev vi bjudna på kaffe å bullar innan vi fortsatte hemmåt...


Min nya mobil Sony Ericsson W995, slidetelefon med en kamera på 8,1 megapixlar :)
Har bara haft NOKIA-telefoner förrut så nu blir det en liten omställning ;)


Baksidan på mobilen


Bild från bilen en morgon på väg in till Piteå.


Så här ser butiken Fritid & Vildmarksliv ut, min nuvarande praktikplats.Nähä nu ska jag sätta upp julgardiner i vardagsrummet, hänga tvätt och sedan laga till älgstek till middag så hejdå på ett tag :)

RSS 2.0