Nu har kylan kommit även den här vintern....

Hej alla!

Jag har som vanligt jobbat en hel del ;)
Vi jobbade även i år för min arbetsgivare på Jokkmokksmarknaden(2-4februari) och som allt som oftast kom kylan i samband med den!!! Det var skitkallt, inget för blötdjur om jag säger så...Vi jobbade ca 08:30-19:00 alla dagar i denna stränga kyla!
Vi klarade oss bra får jag lov att säga, inga förfrysningsskador och inga större förkylningar efteråt! Kost, logi och hundpass fick vi hos Stinas föräldrar i Kåbdalis. Tack snälla ElliKari & Rune!! Jag kan inte säga nog mycket hur tacksamma vi är för detta :) 
Vi pendlade alltså Kåbdalis - Jokkmokk varje dag och gamla bettan, SAABen, startade varje morgon och kväll mha motorvärmare och kupevärmare :)

Det blev inte så mycket fotograferat under dessa dagar, man ville inte hålla på och mixtra med kameror så mycket i den kylan. Här kommer några bilder:


Kalla bilder...Biltermometern
Extratermometer riggad i bilen...;)

Vårt marknadsstånd/ Fritid & Vildmarksliv i Norr AB
Tikki och Aigo har varit magsjuka och legat inlagda i omgångar på djursjukhuset i Gammelstan! Inte roligt kan jag säga och dyrt blev det oxå trots försäkringar!! Nu verkar det dock som om båda har återhämtat sig...Sedan åkte jag på magsjuka med feber i 5 dagar oxå...Blev jag smittad av hundarna eller vanligt vinterkräksjukevirus?? Kan vara en tillfällighet men misstankar finns ju...:(Här i Sikfors har vi haft besök av älgar nere vid älven i några dagar:
Det var jäkligt långt håll att fotografera på men håll till godo...


Ha det så gott alla! Nu dags att rasta hundarna  en sväng...


RSS 2.0