Nu har kylan kommit även den här vintern....

Hej alla!

Jag har som vanligt jobbat en hel del ;)
Vi jobbade även i år för min arbetsgivare på Jokkmokksmarknaden(2-4februari) och som allt som oftast kom kylan i samband med den!!! Det var skitkallt, inget för blötdjur om jag säger så...Vi jobbade ca 08:30-19:00 alla dagar i denna stränga kyla!
Vi klarade oss bra får jag lov att säga, inga förfrysningsskador och inga större förkylningar efteråt! Kost, logi och hundpass fick vi hos Stinas föräldrar i Kåbdalis. Tack snälla ElliKari & Rune!! Jag kan inte säga nog mycket hur tacksamma vi är för detta :) 
Vi pendlade alltså Kåbdalis - Jokkmokk varje dag och gamla bettan, SAABen, startade varje morgon och kväll mha motorvärmare och kupevärmare :)

Det blev inte så mycket fotograferat under dessa dagar, man ville inte hålla på och mixtra med kameror så mycket i den kylan. Här kommer några bilder:


Kalla bilder...Biltermometern
Extratermometer riggad i bilen...;)

Vårt marknadsstånd/ Fritid & Vildmarksliv i Norr AB
Tikki och Aigo har varit magsjuka och legat inlagda i omgångar på djursjukhuset i Gammelstan! Inte roligt kan jag säga och dyrt blev det oxå trots försäkringar!! Nu verkar det dock som om båda har återhämtat sig...Sedan åkte jag på magsjuka med feber i 5 dagar oxå...Blev jag smittad av hundarna eller vanligt vinterkräksjukevirus?? Kan vara en tillfällighet men misstankar finns ju...:(Här i Sikfors har vi haft besök av älgar nere vid älven i några dagar:
Det var jäkligt långt håll att fotografera på men håll till godo...


Ha det så gott alla! Nu dags att rasta hundarna  en sväng...


Kommentarer
Postat av: Erika

oj, att ni fixade stå ute i den kylan på marknaden..ingen lek! Inte stod ni väl hela dagen i sträck? jag tänker att man byter av varann så man får värma sig och sånt...Trevligt du uppdaterar bloggen ibland..haha:) ha det bäst! /Erika

2012-02-19 @ 17:54:44
Postat av: Roland

-40 Då är det väll inte så mycket mygg att slåss med? Var det inga besökare på marknaden i år ser tomt ut vid ståndet? haha!! Kram från oss i Sörmland till er BÅDA. Ps.Våren har gett sig tillkänna vid ett par tillfällen,skönt!!!Ds.

2012-02-19 @ 20:48:27
Postat av: Ulrika

Kul att kunna följa era bravader på bloggen! :)

2012-03-03 @ 21:32:18
URL: http://www.svarthogenskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0