De ä mycket nu...:)

Hallå! Hallå! Har jag några bloggläsare kvar??? Det har ju inte hänt så mycket här inte...

Har jobbat rätt så mycket under sommar och höstmånaderna...Jag är anställd som butikssäljare på Fritid & Vildmarksliv i Piteå :) Jag är mest aktiv på fiskeavdelningen men säljer även annat :) Här kommer därför lite bilder från min arbetsplats :


Innanför entrén


Fiskeavdelningen...Nu är det vinterfiskesortiment som gäller även om vintern och isarna låter vänta på sig!


Fiskeavdelningen igen


Effektfull bild på flöten!! Man behöver inte vara dum bara för att man är bakom flötet :)


Uppstoppade djur finns det gott om inne på butiken. Här är en Mårdhund så att allmänheten ska få kännedom om hur de ser ut!! De har tyvärr spritt sig in i Sverige och de är inte så trevliga då de är värddjur för bla rabies och dvärgbandmask. Mårdhunden är ett djur som ursprungligen är från Asien och som i mitt tycke inte hör hemma i den svenska faunan. Mårdhunden konkurrerar oxå om födan med våra inhemska arter...


Vapenvalvet


Vapenvalvet


Klädavdelningen


Klädavdelningen


Camping/fritidavdelning


Hundhörnan


Skidor, snöspadar och snöskor(trygor)

Mycket mer produkter finns i butiken...kanoter, älgpulkor, lockpipor, ammunition, kikare, GPS:ar, hundpejlar, knivar, yxor, kött/fisk-rökar mm mm.


Lite fiske har man hunnit med ändå...Fiske i Piteälven i förhoppning att man skulle få på en havsöring...Blev dock "endast" en liten harr :) Bilderna tagna en grå, dimmig regnig novemberdag(5nov)!!


Nyfångad

Glupsk höstharr som svalt hela trekoken på Wobblern Nils-Master Spearhead!!


Harrens vackra ryggfena!! Harrens vikt ca 3½ hg. Inte så stor men den var jättegod : Jag tillagade den direkt i foliepaket i ugnen. Lade in salt, citronpeppar, lök och smör i den :)Vi var också en sväng till Jämtland 9-13november :) Största anledningen var barndop i Nälden där Stina blev gudmor till lille Simon :) Bilder från detta tillfälle kommer ev senare...


Hundarna i baksätet på bilen vid en tripp under Jämtlandsbesöket...För mycket packning och fiskespön i bagaget ;) Här ser vi hur Ila har hittat bästa platsen :D Med hjälp av Aigos stjärtstöd låg hon tydligen som bäst upp på Tikki, fniss :)Fiske på hemmavatten...Här en fin öring! Det var minusgrader och fisketrögt!  Det var nog sista haspelfisket för i år...Det frös is i spöringarna!!


Närbild på öringen fångad på en Vibrax strl 1

Mer bilder från Jämtlandresan kommer senare...Har ingen plats på datorns hårddisk just nu så de ligger i kamerorna och väntar :D


Sikfors är som vanligt invarderat av Nötkråkor...Det finns mycket Sembratallar i Sikfors och Nötkråkorna tycker ju om dessa frön. Nu verkar den födan ha tagit slut för nu äter de av fågelfetan här utanför vårt köksfönster.


I skrivande stund är det 1:a advent och ingen snö på backen...Har varit +grader här i stort sett hela november....Nu vill vi ha lite snö så det blir ljusare ute!! Det räcker om det blir lite...man får skotta nog mycket under en vinter ändå :))

Nu är det dags att göra kväll, jobbet väntar imorgon :) Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Roland o Barbro

Hej i stugan! Kul med livstecken ifrån dig.

mysig butik du jobbar i,annat en målning på Harpsund.

2011-11-30 @ 16:57:19
Postat av: Anna-Lena

Hej Roland o Barbro!

Hoppas ni har det bra där nere i södern! :) Alla jobb har sin tjusning även målning! Hade iaf bättre lön som anställd hantverkare på Harpsund än vad jag har nu..men å andra sidan sliter jag väl inte lika hårt nu heller :)// A-L

2011-12-04 @ 19:23:01
URL: http://vargbackennipan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0