Juni so far...

Mycket jobb och mycket göra av alla de slag...Jobbade fredag, lördag i Kristi Himmelfärdshelgen men vad gjorde det då man ändå var ledig söndag och måndag(nationaldagen)! Jobbade 9-18 veckan ut och sedan åkte vi till Kåbdalis och uppvaktade EK på födelsedagen! Övernattade till lördag(11juni) eftersom vi skulle passa på att prova fiskelyckan! Herregud så varmt det var...30 grader pust,pust :) Fiskarna var lite slöa men några harrar blev det :) Klippte lite gräs och slöade bort resten av söndagen...

Nu i veckan har jag jobbat mån - fre 9-18 och sedan lördag 9:30-14:15. Hemkommen från jobbet hann jag vila/sova i typ 45 minuter sedan var det att packa på typ 7 minuter och sedan iväg!! Vi for iväg på renkalvmärkning och en liten fisketur! Vår snällla Sanna passade våra hundar tills vi kom hem imorse kl 05:00!
Nog är man trött å seg idag men det var en fantastiskt vacker kväll i renhagen och omgivande natur!! Underbart med midnattssolen!!
Fantastiskt att få vara med på kalvmärkning, tack, tack!  
Här kommer lite bilder från veckorna som gått och framförallt från igårkväll!


Kokning av Bullens pilsnerkorv i renhagen :)Bild från en lite annorlunda vinkel...Actionbild, renkalv rörelse! OBS denna bild är inte misslyckad utan tvärtom väldigt planerad:)


Bilden får tala för sig själv...Midnattssol  lör/sönHarr och abborre under vår första fisketripp...Här hemma verkar det som om vi har ont om hundliggplatser :)Näää kanske inte!!
Men hundarna har hittat ett favoritställe som de turas om att ligga i...tvättkorgen
som står på golvet på övervåningen! :)) Här är det Ila som myser.


Vargas tur att ligga  på det populära stället :)


Jobbar mån-tor 9-18 sedan är det ledigt över midsommarhelgen!! Ha det gott alla!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0